lauantai 4. heinäkuuta 2009

Kansallismieliselle maahanmuuttokriittiselle Seppo Lehdolle tuomittu 2 vuotta 4 kk häpäisee kaikki oikeusvaltioperiaatteet länsimaisessa demokratiassa


Kansallismieliselle maahanmuuttokriittiselle Seppo Lehdolle tuomittu 2 vuotta 4 kk häpäisee kaikki oikeusvaltioperiaatteet länsimaisessa demokratiassa


Osallistu nettiadressiin oikeusmurhatuomion muuttamiseksi - Valitse kumpi vaan tai allekirjoita molemmat

1) http://www.adressit.com/seppolehto

Seppo Lehdon tuomion korjaus ja oikeiden rikosten tuomioiden tarkistus

Nyt on todistettu, että sivistynyt Suomi on ajautumassa Kiinan ja muiden vastaavien maiden tasolle.

Toisinajattelijoita ja vastavirtaan soutajia TUOMITAAN täällä. Sananvapaus on saanut täysin uuden käsitteen ja se EI KOSKE meitä TAVALLISIA kansalaisia. Meillä ei ole enää oikeutta tuoda julki mielipiteitämme, mikäli ne koskevat päättäjiä. Siitä tuomitaan nykyään VANKILAAN !

Seppo Lehto on jo vuosien ajan kritisoinut isompia ja pienempiä päättäjiä heidän toimistaan ym. Nyt hänelle on tämän johdosta langetettu 2 VUODEN JA 4 KUUKAUDEN VANKEUSTUOMIO !

Eihän tuollaisia tuomioita jaeta edes rattijuopoille, raiskaajille, pahoinpitelijöille ym. Heistä osa pääsee jopa pelkillä sakoilla rikoksistaan. Miten voidaan siis antaa yli 2 vuoden tuomio MIELIPITEIDENSÄ julkaisusta?

Olisikohan Suomalaisen oikeuslaitoksen ja oikeusministerin aika istua paikalleen ja ruveta miettimään missä on vika. Valitettavasti en usko, että he edes asiaan paneutuisivat, vaikka sitä ehdotettaisiin yksittäisinä henkilöinä.

Tämän vuoksi olemme keräämässä adressia, jossa vaadimme Seppo Lehdon tuomion muutosta samaksi, kuin muillakin vastaavilla. Heistä kaikki ovat päässeet sakoilla tai ehdollisella. Samalla vaadimme oikeista rikoksista tuomittujen pituuksien tarkistamista oikeuden mukaisiksi. En usko, että monikaan ymmärtää miksi taposta ja mielipiteensä julkaisusta voi saada samanlaisen tuomion tai että raiskaajat ja pahoinpitelijät kävelevät jo seuraavana päivänä vapaana.

Kuka on Seppo Lehto?

Moni tietää hänet kärkkäistä kommenteistä ja videoista päättäjiä, maahanmuuttajia ym vastaan. Harvempi on nähnyt tai kuullut sitä toista puolta tavallisena perheen isänä.

Seppo Lehto on Tampereella asuva suomalainen mies. Häneltä löytyy vaimo ja 4 lasta. Hän on vuosia toiminut nuorisourheilun parissa muun muassa opettamalla nuorille tennistä. 1991 hän aloitti keräämään kansalaisadressia miehitettyjen alueiden palauttamiseksi. Hän luovutti n. 1800 nimeä sisätävän listan huhtikuussa 1992. Politiikassa hän on ollut mukana siitä asti eri puolueiden listoilla sitoutumattomana.

Tennisvideoita, kun Seppo Lehto opettamassa eri ihmisiä
http://www.youtube.com/results?search_query=tu38tennis

Seppo Lehdon Tennistä Vuorentausta massakentällä
http://vuorentausta.blogspot.com/

Vertauksia eri rikoksista ja niiden tuomioista
http://kunnianloukkaus.blogspot.com/

jari ekman (jali.ekman@gmail.com)
---------
2) http://www.adressit.com/freeseppolehto ( Seppo Lehdon v. 2008 käynnistämä )

Tamperelaisen Seppo Lehdon 30.5.2008 muslimien uskonrauhan häirintä ymv. 2 vuotta 4 kk tuomio kumottava

Tamperelaisen Seppo Lehdon 30.5.2008 saama 2 vuotta 4 kk (sisältyy 3 kk ehdollisen muunto) = 2 vuotta ja 4 kk ehdotonta vankeutta on selkeä oikeusmurha.

Ko. tuomio ei täytä oikeusvaltion periaatteita milläänmuotoa.


Tuomiossa ei huomioitu ko. asianomistajina esiintyneiden tahojen mm. kansanedustajien asemallaan ratsastus, sekä itsestäänselvä oikeus kestää normaalia kovempaa kritiikkiä toimistaan ja arvoista joita edesauttavat.
Samoin Allahin islamuskovaisten profeetan väitetty julkaisu blogger.com sivustolla ei voine olla millään muotoa edes sakon arvoinen teko. Asia on yhtä järjetön kuin joulupukin kuvan julkaisun kriminalisointi
- Asiasta on runsaasti aineistoa netissä mm. Vasarahammer, Jussi Halla-aho, Kari Uoti, ulkomaiset bloggaajat jne ovat asiaan ottaneet kantaa. Tutustukaa aiheeseen "Seppo Lehto tuomio".

Päivitys:

Turun hovioikeuden ratkaisu 26.6.2009 piti tuomion ennallaan mutta tuomioperusteet ja yksityiskohdat olivat huuhaata. Mm. vaadittiin networks.com palvelun sulkemista. Aivan sama kuin olisi vaadittu suomi24.fi, soneraplazan tai google.com sulkemista. Luuleeko Turun hovioikeus hölmöydessään, että USA:ssa voidaan muuta kuin nauraa noin hölmöille vaatimuksille?

Ko. väitteet kertovat ettei Turun hovioikeus tuntunut oikein ymmärtävän mistä on kyse. Riitti kun vaan lyödään ja kovaa kunnon tuomio tosiasioista piittaamatta.

Yhteinen vaatimuksemme "Free Seppo Lehto"

Seppo Lehto, Free Seppo Lehto (vapaussoturi(at)yahoo.com)

----------------

Paluu blogin alkuun
http://kansallismielinen-puutarhuri.blogspot.com/

-----------------